Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Felicitem a les alumnes de 4t d’ESO

Fa unes quantes publicacions us vam explicar que dues alumnes estaven fent les proves per poder accedir a fer el batxillerat internacional a l’institut Moises Broggi. També us vam explicar que un grup d’alumnes havien participat en un concurs de traducció d’alemany. 
Divendres passat ens van informar que la Maria Bernárdez i l’Emma Barranco han sigut acceptades al batxillerat internacional. Des de l’escola les volem felicitar i dir-los-hi que estem molt orgullosos d’elles i que es mereixen aquesta recompensa pel seu esforç. 
Per altra banda, el mateix dia ens van informar que la Gabriella Turquenich ha quedat finalista entre els 10 primers llocs al concurs de traducció d’Alemany. Ens han convidat a ella, els seus pares i a la seva professora d’alemany, la Sònia López, a un acte on es descobrirà quins ha estat els guanyadors i se’ls farà entrega dels premis corresponents. Li volem desitjar molta sort, independentment de en quina posició quedi. Per a nosaltres ja és una guanyadora. El seu esforç i interès per la matèria ha tingut la seva recompensa, estem molt orgullosos i molt contents amb la seva posició de finalista, competint amb alumnes de família alemanya. 

Emma, Maria i Gabriela
Moltes felicitats a les tres!!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website