Atenció al públic

Dl-Dv 9-13h / 15-17h

C/ Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Educació infantil

ELS MÉS MENUTS DE L'ESCOLA

(DE 3 A 6 ANYS)

Desenvolupant capacitats

L’escola ha de permetre que cada infant aprengui respectant el seu estil i les seves capacitats i que al mateix temps se li proporcionin experiències gratificants que estimulin totes les seves intel·ligències. Aquesta manera d’aprendre afavoreix el protagonisme de l’infant en el seu procés d’aprenentatge.

Aquesta organització ens permet dissenyar i organitzar ambients d’aprenentatge que recullen els aspectes bàsics de les àrees d’Educació infantil, tot incidint en el desenvolupament de les capacitats.

Els ambients d’aprenentatge són ambients dissenyats per tal que els infants de P3, P4 i P5 juguin i experimentin lliurement tots junts, a partir d’uns materials que desperten la seva curiositat i els porten a gaudir plenament del seu instint natural de descoberta.

PDI: Entenem la Pissarra Digital Interactiva (PDI) com una eina afavoridora de l’aprenentatge. Ens permet fer activitats interactives, participatives i motivadores, que faciliten la motivació de l’alumne i, per tant, l’assoliment dels aprenentatges.Totes les aules estan dotades de Pissarra Digital Interactiva. El professorat s’ha format per poder-ne fer un ús apropiat i enriquidor.

TABLETS: Introduïm el treball amb les tablets dins els racons.

Els ambients d’aprenentatge són ambients dissenyats per tal que els infants de P3, P4 i P5 juguin i experimentin lliurement tots junts, a partir d’uns materials que desperten la seva curiositat i els porten a gaudir plenament del seu instint natural de descoberta.

Iniciem el treball de l’Hort escolar, un projecte que integra molts elements: des del coneixement del medi, el pas del temps i les estacions fins a la constància i el treball en equip per cuidar-lo.

Participem en diferents projectes telemàtics organitzats per entitats educatives o per la pròpia escola, en els que hi ha una interacció amb alumnes d’altres centres. Són projectes multidisciplinars en els que es dóna una visió global de l’aprenentatge.

Es fa un treball sistemàtic de les emocions, reconèixer-les, expressar-les, controlar-les.

A partir de parvulari i fins a sisè de Primària s’estableixen parelles d’estudiants de diferents nivells que, a part d’ajudar a crear vincles emocionals entre els alumnes de diferents edats, afavoreixen l’aprenentatge de la lectoescriptura.

Donem importància a la participació dels pares i mares a l’aula, amb activitats múltiples, sovint referides a les seves professions o aficions.

Vols veure el que fan els més petits de Vedruna Immaculada? Accedeix al blog d’activitats!

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.