Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

EL PATI DE L’ESCOLA HA CANVIAT

Durant dues setmanes han anat apareixent al pati de l’escola diferents propostes de joc dirigides als infants.

Aquesta transformació l’ha dut a terme l’Ana Abajo (estudiant de doble titulació en Educació Infantil i Primària de la Universitat Blanquera) i que alguns ja coneixeu, perquè està portant a terme les pràctiques a l’aula de P5 des que va començar el curs.

Aquest projecte s’ha realitzat perquè se li va demanar que el treball de final de grau havia de sorgir d’una necessitat real que tingués l’escola. Per aquesta raó, es va decidir fer una proposta de canvi al pati.

Les propostes col·locades al pati han estat una balança, una paret musical, un circuit amb pilotes, una cabana en forma de tipi, una cortina de fils i un teatre.

Gràcies a aquests nous recursos es proposava que els alumnes poguessin elaborar un joc diferent, més elaborat i s’intentava, que els infants mostressin una actitud participativa de gaudi davant d’aquests nous jocs. A més, s’ha plantejat com a repte tenir cura i fer un bon ús dels diferents materials que es troben al pati.

Aquí podreu veure uns vídeos on alguns nens i nenes de la classe del Superheroes (l’observació demanava que sempre fossin els mateixos vuit nens i nenes) i dels Peixets (P3A) i dels Elefants i Elefantes (P3B) jugant amb les diferents activitats que hi ha ara al pati.


Com podeu veure, els nens i nenes gaudeixen molt i s’ho passen d’allò més bé amb els nous jocs!!
Moltes gràcies a totes les famílies que han anat portant roba i accessoris per tal que els nens poguessin disfressar-se i gaudir molt més del joc!!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website