Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Voluntariat 4t ESO al 3r trimestre

 Tal com us hem anat explicant aquest curs, a 4t d’ESO, hem començat una nova matèria, “educació en valors ètics i cívics”, a través de la qual els alumnes de 4t d’ESO han anat fent diferents activitats de voluntariat, tal com marca la LOMLOE. Els alumnes ens han anat fent el seu feedback de les diferents tasques fetes al llarg del curs, sent les que més els han agradat aquelles que han tingut a veure amb la col·laboració amb els més petits de l’escola o la que van fer amb col·laboració de la fundació esclerosi múltiple, “una poma per la vida”.

Com final de projecte, els nostres alumnes faran una triple tasca, i per tant s’han dividit en tres grups que de manera rotatòria cada dues setmanes passaran per les tres. Una, i a petició d’ells, serà tornar a jugar i ajudar als més petits de l’escola, potenciar aquest paper de “padrí-fillol” que tant els agrada. L’altra, serà ajudar als alumnes de 4t de primària amb les matemàtiques i les llengües. L’última tasca i la més difícil, serà la de restaurar els gegants de l’escola, en Quimet i la Quimeta, i intentar crear uns de nous per tal de deixar-los com legat de la seva generació. 

Per una altra banda, també han fet algunes col·laboracions ajudant a repartir fruita als alumnes d’infantil. 

Els professors de l’escola estem molt contents amb les ganes i implicació que estan posant tots els alumnes en aquest voluntariat a cada activitat que els hi proposem i els animem a seguir amb aquest esperit, dins i fora de l’escola, ara i al llarg de tota la seva vida. 

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website