Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Visitem l’exporecerca

 El passat dijous els alumnes de 3r d’ESO van anar a l’Exporecerca, organitzada per MAGMA (associació per promoure la recerca jove).  En aquesta fira, quasi un centenar d’equips de treball, exposen els seus treballs de recerca davant de visitants i d’un jurat que decidirà quins són els premiats. 

Ja fa uns anys que anem amb els alumnes de 3r d’ESO, per tal d’aconseguir dos objectius. El primer és que agafin idees que és un treball de recerca i quins diferents tipus de treballs hi ha, ja que el curs vinent hauran de fer el seu treball al llarg de tot el curs. El segon objectiu és motivar-los en veure que aquells alumnes que fan treballs de recerca de qualitat poden arribar a premis importants i a presentar els seus treballs a una fira, cosa que parlant una mica de tot, ells també ho faran però a escala d’escola, també, el curs vinent. 

Els nostres alumnes ens van dir que els havia agradat molt i que s’havien quedat molt impressionats del nivell dels treballs exposats, els havien resultat molt interessants i variats. La propera tutoria ens explicaran quins són els treballs que més els hi van agradar i per quin motiu, quins resultats van arribar a trobar i de quin curs eren els seus autors, ja que hi havia des de 1r d’ESO fins a batxillerat i cicles. 

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website