Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Visita al Goethe Institute i a la FEDA

El passat dimarts dia 19, els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa d’Alemany van anar a conèixer l’Intitut Goethe, centre d’estudis de llengua alemanya. Allà van fer una gincana en alemany, on van haver de posar en pràctica tots els coneixements adquirits en els darrers 4 anys. Van poder resoldre els enigmes que els plantejàvem en aproximadament una hora i fins i tot van aprendre a recitar embarbussaments típics alemanys. Un cop acabada la gincana de la biblioteca, a la cafeteria del Goethe van beure Kiba i Apfelschorle i van menjar un brezel. Quan van acabar aquesta visita vam tornar al barri per anar a fer una visita a la FEDA EDU (la federació dual empresarial alemanya). Els van explicar els seus interessants programes post ESO i també universitaris; on combinen molta pràctica amb teoria i fan varies matèries en alemany i algunes en anglès. L’equip del FEDA els va regalar una entrada per anar al Saló de l’Ensenyament i els ha convidat a assistir a un workshop el dia 4 d’abril a la tarda sobre cóm es fa una entrevista de treball. 
Després de dinar, van visitar l’Escola Oficial d’Idiomes de Drassanes. Van entrar a la biblioteca i van  anar a la planta del departament d’alemany. Des de l’EOI ens han convidat a anar a les seves portes obertes i a participar en un sorteig d’un curs d’estiu.
Recordem que els alumnes de 4t són els veterans de l’escola estudiant aquesta segona llengua estrangera. Va ser una optativa per la que van apostar a 1r d’ESO i que han anant enriquint al llarg dels 4 anys a la secundària. Alguns fins i tot van participar a un concurs de traducció el passat dia 22 del qual ja us parlarem en una altra publicació. 
Agraim als tres centres visitats la seva predisposició a informar als nostres alumnes i a atendre’ls i sobretot a animar-los a seguir estudiant i practicant l’alemany.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website