Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Videotrucada 5è A

Aquest missatge ha estat redactat pels alumnes de 5è A de forma conjunta durant la videotrucada de classe que s’ha fet el divendres 3 d’abril:

“Estimats lectors/es, aquests dies de confinament estan sent molt durs perquè no podem sortir al carrer. Hem de fer cas al que ens diuen des de les autoritats sanitàries i no sortir al carrer a no ser que sigui molt urgent. Ho hem de fer per protegir als nostres avis i àvies i a totes les persones amb problemes respiratoris. Per altra banda, podem passar més temps amb les nostres famílies i redescobrir algunes coses de les nostres cases que no teníem presents. Hem après jocs nous, hem llegit llibres que no coneixíem… Tot i que no podem veure als nostres amics i familiars, sempre ens queda fer les videotrucades per estar tots junts. Encara que no es pugui jugar al pati, hem trobat com seguir jugant de totes formes. I tot i que no podem sortir al carrer hem descobert maneres originals de fer esport a casa. Si ens quedem tots a casa, segur que al final ho podrem solucionar! Quedeu-vos a casa, tots junts ho aconseguirem!”

De part de l’equip de mestres us volem facilitar una pàgina web plena de recursos per a que pugueu seguir treballant aquests dies des de la distància.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website