Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Vestim el món

El treball de síntesi d’aquest curs ha pretès fer una reflexió sobre el món consumista en el qual estem immersos. Hem analitzat els processos de fabricació de la indústria tèxtil i els recursos necessaris per a la seva producció.

Els alumnes han vist vídeos introductoris per a fer les activitats i per a reflexionar sobre la quantitat, la procedència, la marca…, de roba que tenen dins de casa. A partir d’aquí han creat gràfiques per tal de fer visuals els seus resultats.


Conjuntament amb l’associació Solidança, els alumnes han creat una campanya de recollida de roba dins l’escola, amb cartells i vídeos fets en stop-motion, per tal de promocionar aquesta recollida.


A la sortida de l’Ecoparc Besòs, els alumnes van poder veure i experimentar com funciona una planta de reciclatge on vam poder veure la quantitat de roba que llencem a les escombraries.

També han après que la roba vella sempre es pot reciclar! Ens van venir a fer una taller per tal de fabricar una motxirreta amb una samarreta vella! Molt interessant!!

Aquí us deixem algunes imatges de tota la setmana i les activitats realitzades.

Treball en equip:

Estadística de tot 1r d’ESO: quantitat roba que tens a l’armari i quanta n’uses?
Exemple d’un dels cartells elaborat pels alumnes per animar la campanya de recollida de roba:
Stop Motion amb la reflexió sobre el procés de fabricació de la roba:
Fotos divertides de la preparació de l’stop motion

Taller motxirreta

Visita Ecoparc

I hem acabat amb una passejada per la platja en bicicleta amb l’associació Biciclot. No té molt a veure amb el tema de la roba, però calia incloure activitat física i remullada final! 😉

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy