Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Una experiència poètica

Quan parlem de poesia a les aules, sovint hem de trencar tabús. Qui llegeix poesia? Quan llegim poesia? És poesia la lletra de les músiques que escoltem? Som capaços de crear poemes? Hi ha poesia que ens interessi? I cerquem estratègies que ens aproximin la poesia a la nostra realitat, des dels clàssics més antics (que pel fet de ser clàssic, ens parlen de temes universals que ens interpel·len), músiques de diferents estils i èpoques, missatges publicitaris…
Avui, l’alumnat de 3r d’ESO ha tingut la sort de gaudir d’una experiència de “poesia de proximitat”. Hem pogut participar a l’activitat “Poesia a les escoles”, que ha consistit en un recital-espectacle participatiu, conduït per dos dels poetes més representatius de la literatura catalana actual: David Castillo i Josep Pedrals. 

Ha estat una experiència sorprenent, motivadora i ben rebuda per l’alumnat. Els han animat a participar al concurs de poesia de la Fundació Serra i creiem que així ho faran. La motivació és alta i la dotació econòmica dels premis, un bon estímul per a participar-hi amb entusiasme!

Més recent

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website