Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Tenim visita per aprendre què és l’Arquitectura sostenible!

 Aquest passat dilluns, al curs de 3r d’ESO ens va visitar la Tamara Ianowski. És una arquitecta d’origen argentí que col·labora colze amb colze amb els dos professors de matèria del projecte CdF. 

Al llarg del curs, els 3 docents oferirem als alumnes del curs de 3r d’ESO, sota el concepte de “Píndoles” coneixements molt concrets relacionats amb l’arquitectura, la sostenibilitat, l’equitat de gènere, la inclusivitat, el disseny…

En aquesta ocasió la Tamara ens va venir a visitar per oferir una d’aquestes Píndoles. I en concret, la que presentava en què consisteix i de que versa l’anomenada “Arquitectura sostenible”. 

A través d’una presentació elaborada expressament per l’ocasió, ens va anar desglossant els diferents àmbits en que podem treballar o que abarca aquesta sensibilitat de l’arquitectura. I és que més endavant serà vital pels alumnes de 3r que coneguin tots aquests aspectes per poder proposar i crear/dissenyar un model de ciutat del futur, que sobretot sigui el màxim sostenible possible. 

A més dels conceptes teòrics, vam poder gaudir de la participació de l’alumnat que va voler retornar a la Tamara quins aspectes els hi havien sorprès més. 

No perdem de vista que aquesta matèria té una relació intrínseca amb els ODS ( Objectius de Desenvolupament Sostenible) i amb el futur del planeta en relació amb el Canvi Climàtic. Des de l’escola som sensibles a que cal formar i educar als futurs ciutadans que hauran de bregar vers totes les dificultats que el canvi climàtic provocarà a les grans urbs. El temps dirà si treballar a l’aula aquests aspectes, ens ajudarà a viure en ciutats més sostenibles, agradables i acollidores. De moment, intentarem gaudir de l’experiència i de les propostes dels profes i les idees dels alumnes…

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website