Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Sortida d’optatives 4t d’ESO

A 4t d’ESO els alumnes tenen 9 hores d’optatives a la setmana, dividides en tres matèries. El dia 23 de març van fer la sortida de tres d’aquestes matèries, la de biologia, francès i música. 

Els alumnes de música van anar al Palau a escoltar una sessió de jazz and swing en viu. Aquesta actuació la va fer l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, juntament amb l’actor i cantant Miquel Àngel Ripeu on van reviure moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical. 

Si voleu fer un ull a l’activitat podeu veure aquest vídeo 

Els alumnes de biologia van anar a Parc Natural de Collserola on van visitar els entorns  i el Pantà de Vallvidrera. L’activitat va ser fotografiar mostres d’éssers vius. Anys enrere recollíem les mostres, però es va plantejar que per fer la nostra activitat no era correcte alterar d’aquesta manera el medi natural, així que aquest any es va fer aquest canvi, i més endavant faran una activitat on representaran un ecosistema i que podreu veure publicat en aquest blog.

Els alumnes de francès van anar a l’Institut Français  on ens van ensenyar el centre i van fer diferents activitats. Ens va rebre el director de l’Institut i ens va explicar l’oferta educativa i van fer un quizz de cultura i música francesa. A continuació van veure una exposició artística sobre la representació d’un llibre francès feta per alumnes de batxillerat artístic i batxibac. 

Comments are closed.
Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy