Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Sant Jordi 2024

El passat dimarts 23 d’abril va ser una de les festes més estimades pels catalans: Sant Jordi. Fa anys que no queia en dia laboral, així que aquest any estàvem molt contents, perquè tota l’ESO, excepte els de 4t que estaven d’intercanvi, vam poder anar a la Rambla i a passeig de Gràcia a veure els llocs dels llibres. Aquest va ser el pla del matí, tots els alumnes de l’ESO visitant els llocs. Realment és una activitat que tant als professors com als alumnes ens agrada molt.

A la tarda vam celebrar els xxix Jocs Florals de l’escola. Com és tradició des de fa un parell d’anys, els encarregats de portar la cerimònia van ser tres alumnes voluntaris de 4t d’ESO. Aquest any el Gerard, el Martí i la Júlia van ser els nostres presentadors. Vam començar entregant els premis dels Jocs Florals, a continuació van entregar els premis del concurs artístic, la temàtica del qual girava al voltant de la seva interpretació dels jocs florals. Per últim, van donar els premis de la fotografia matemàtica. Si en voleu veure qui van ser els guanyadors, podeu visitar la publicació d’Instagram que es va fer d’aquests finalistes, fent clic aquí.
Per  finalitzar la jornada, vam fent un bingo literari entre tots els assistents. Hi va haver un guanyador de cada curs que els hi vam obsequiar amb un regal molt dolç.
A continuació us posem unes quantes fotos de la cerimònia amb alguns dels guanyadors dels premis de les diferents categories (Jocs Florals, concurs artístic, fotografia matemàtica i bingo literari)

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website