Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

RECURSOS PER AQUEST DIES!

Bon dia famílies!
Davant d’aquesta situació en la qual ens trobem, les mestres d’Educació Infantil hem decidit fer un recull amb recursos interessants, per poder fer amb els infants durant aquests dies. 

Ingredients:
– ¾ tassa d’aigua calenta
– ¾ tassa de sal fina
– 2 tasses de farina
– 2 cullerades d’oli de gira-sol
– colorant alimentari
Procediment:
Preparar aquesta plastilina casolana és tan senzilla com barrejar tots els ingredients secs, i després afegir els humits (l’aigua ha d’estar una mica calenta). Comença a barrejar tots els ingredients, amb cura de no cremar-te (espereu uns minuts si fa falta), fins a obtenir una massa homogènia. Si us sembla enganxosa, deixeu-la refredar una mica i veureu com agafa més consistència. Arribats aquest punt, podeu fer porcions amb la massa i posar els colorants alimentaris pastant novament fins que el color quedi ben distribuït. Podeu fer servir aquesta plastilina per moltes activitats i manualitats. Conservada en un recipient hermètic, pot durar fins a 1 mes, sense necessitat de guardar-la a la nevera.

Famílies des de l’Equip d’Educació Infantil ens agradaria recordar que és molt important que transmeteu als infants seguretat davant d’aquest moment de tanta incertesa. Pel que fa al dia a dia, pot ser positiu elaborar un horari amb les vostres nenes i nens per poder planificar activitats de diferents tipologies. A més, aquests dies poden col·laborar molt més en tasques de la casa, com parar taula, plegar la roba, fer el llit, desparar el rentaplats…

Una abraçada molt forta!

Equip d’Educació Infantil


Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website