Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Recomanacions per passar la quarantena

Hola Vanesa, et vull recomanar una pel·lícula per aquests dies de quarantena.
Mira, Vanesa, la pel·lícula que jo et vull recomanar és una pel·li que es diu “Un lugar tranquilo”, perquè la vaig veure fa poc i em va agradar molt. De fet la vaig veure amb la meva mare i primer pensàvem que faria por però no i alhora sí, perquè hi havia bitxos que eren com aranyes enormes (si has vist Stranger Things ja et recordarà alguna cosa) que eren cegues, però podien escoltar sorolls molt fluixets, des d’aproximadament uns 10km.
Bé espero que la miris i que t’agradi.
Ja em diràs l’experiència.
Adéu!
                                                                     Jan Alamañac, de 4t B

UN LUGAR TRANQUILO (John Krasinski, 2018)

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website