Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Recollim mòbils per a la Fundació Mona- 2n primària

 A segon estem estudiant els animals, i hem vist que cal que els cuidem i ajudem quan, per causa nostra o d’altres, tenen problemes o no se senten bé. És el que fa la Fundació Mona, a Riudellots de la Selva (Girona), on cuiden els ximpanzés que van ser capturats de molt petits per treballar al circ, al cinema o per ser tractats com mascotes. 

Els ximpanzés són animals salvatges i han de viure en llibertat per ser feliços i poder desenvolupar-se correctament. En aquest centre de recuperació de primats els han preparat un entorn que s’assembla molt al seu real, ja que no poden tornar al seu lloc de naixement perquè no sabrien defensar-se ni sobreviure. També hi ha macacos, que són capturats per vendre com a mascotes. Aquests animals no són domèstics i és impossible conviure amb ells a casa. 

Nosaltres volem ajudar a aquestes persones que treballen tant per aquests animals, així que participem en la seva campanya “Recicla el teu mòbil”. No sabem si sou conscients que els mòbils es poden reciclar fins a un 90% dels seus materials. La Fundació Mona aconsegueix diners pels seus primats venent aquests mòbils que ja no fan servei, i a més contribueixen així a disminuir la demanda de coltan, un mineral escàs amb el qual estan fets els dispositius, i a col·laborar en la reducció d’explotació laboral i conflictes armats a causa de l’extracció d’aquest mineral.

A classe hem creat pòsters informatius, i uns vídeos que farem arribar a totes les classes de l’escola. Entre tots hem votat el pòster que volem que ens representi a l’entrada del nostre edifici, i la resta estan penjats pels passadissos.

Si ens voleu donar un cop de mà, podeu mirar si teniu mòbils antics a casa i portar-los a l’escola. Nosaltres visitarem la Fundació Mona i  portarem tots els que recollim. Moltes gràcies!

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy