Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Quina setmana tan fantàsticament aventurera!

La setmana passada, els alumnes de 4t varen realitzar una série d’activitats que els hi van servir per treure el mal gust de boca que provocava el no poder fer el desitjat viatge de 4t. 

El dilluns 17 de maig, vam anar al Canal Olímpic de Castelldefels. Allà vam dividir-nos en dos grups, mentre un feia Caiac, l’altre grup es posava a prova amb les seves habilitats com a Robin Hood, fent Tir amb arc. Al cap d’una bona estona, ens vam intercanviar. Finalment vam poder gaudir d’una estona per dinar i un moment de relax aprofitant les grans dimensions d’espai que un pot gaudir a les seves instal·lacions. 

El dimarts 18 de maig, ens en vam anar ben al Sud del país, per visitar un lloc que els hi feia una especial il·lusió: Port Aventura. El fet de ser dia d’entre setmana, i que hi vam arribar ben aviat, els hi va permetre fer-se un munt de pujar i baixar repetides vegades a totes les atraccions que els hi motivaven més. Van gaudir de valent.

El dimecres 19 de maig, vam anar cap a Castellolí. Vam visitar les instal·lacions de Karting Castellolí, tot i que no hi anàvem per conduir precisament… La intenció va ser realitzar unes partides en 3 camps diferents de Paintball, i recorre un circuit d’habilitat i destresa combinat amb aigua, que recordava aquell mític programa que a la nostra societat es coneix com a “Humor amarillo”. No cal ni dir que ens vam fer un fart de riure. De fet, el bon humor va imperar tots els dies. Però el cansament començava a pesar en nosaltres, i l’últim dia ens va anar molt bé per tancar una setmana amb un toc una pèl més tranquil, i també més emotiu….

El dijous 20 de maig, vam anar a Santa Creu d’Olorda, al Parc Natural de Collserola. La idea era passar un dia tranquil, prenent el solet, compartint estones a l’aire lliure realitzant activitats sobrevingudes, com fer tocs a la pilota de futbol, o tocs a vòlei, o tocant la guitarra…. ens vam gravar amb video amb un drone, per fer alguna cosa diferent, i un petit grup va voler fer una petita passejada pels voltants d’on ens trobàvem… Al final, per tancar la jornada, els acords de l’atemporal “Boig per tu”, que sembla s’ha acabat convertint en una espècie de relleu generacional de l’antiga cançó “És l’hora dels adéus”. A més d’un i una se li van humitejar els ulls. Es començava a notar la sensació de que la Setmana Lúdica havia acabat, i això marcava l’inici del final d’una estada a l’escola que ha durat 13 anys… 

Ens hem quedat amb un molt bon gust de boca de com d’intensament i amb quin positivisme han viscut totes i cadascunes de les activitats aquests nois i noies de 4t. Com a tutors ens en sentim molt cofois! Gràcies, nois i noies per ser així!

Comments are closed.
Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy