Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Progama MISTI Global Teachin Lab

 Una de les novetats d’aquest any. es que l’escola ha estat seleccionada per participar al Programa MISTI Global Teaching Lab, impulsat pel MIT (Massachusetts Institute of Technology) i EduCaixa. 

El passat 9 de gener, just al tornar de vacances, fruit d’aquest programa, es va incorporar una estudiant del MIT, la Ishika Shah. Ella està estudiant el tercer any d’Enginyeria Elèctrica i Ciència Computacional al MIT de Boston. Al llarg de tres setmanes, és a dir, tot el mes de gener, estarà col·laborant amb nosaltres, a diferents matèries de ciències i tecnologia, a tots els cursos de l’ESO, aportant els seus coneixements i experiències, les dinàmiques de treball de la seva universitat i com no, l’ús de la llengua anglesa. 

Suposem que els vostres fills ja us han explicat que tenim a la Ishika a l’escola i com ha estat participant de les diferents matèries de tecnologia, robòtica, física o matemàtiques segons el curs. A tots els cursos els ha fet una xerrada explicant què és el MIT i com funcionen els estudis als Estats Units. De cara a la setmana vinent, també està preparant una activitat de la seva especialitat: robòtica i intel·ligència artificial. A més de tot això, està ajudant als alumnes de 4t d’ESO de tecnologia, a participar en un concurs organitzat també per la fundació La Caixa, que es diu The Challenge, el premi final del qual és una estada a Nova York de deu dies aquest estiu a un campus de ciències. També ha estat ajudant als alumnes de 2n d’ESO que participaran en la Lego League de Robòtica.  D’aquestes dues experiències us parlarem més endavant en noves publicacions.

Estem molt contents de poder participar en aquest projecte i volem agrair a tot l’alumnat la bona rebuda que se l’ha fet a la Ishika. Apunteu el 2023 com l’any en què s’ha establert el primer vincle entre l’escola Vedruna Immaculada i el MIT, qui sap fins a on ens pot portar i quines portes ens pot obrir. 


Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website