Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Primera dinàmica per treballar l’eix transversal a 1r-A

La setmana passada, els alumnes de primer, vam començar a treballar l’eix transversal, a partir del lema ¨Aprenent em faig gran ¨. La primera dinàmica que vam fer va ser la Teranyina i cada un dels nens i nenes de la classe havíem de dir una qualitat que podíem aportar per tal de crear un bon ambient i que la classe vagi bé durant el dia a dia. A continuació, teniu la transcripció del que vam dir cadascun dels nens i nenes que formem part de la classe dels amics:

Ramón: ¨L’amistat¨
Dídac: ¨ La meva amabilitat¨
Carla: ¨Ser simpàtica¨
Pau: ¨L’amistat¨
Clàudia:¨Ser ordenada¨
Arlet: ¨Estimar¨
Martina: ¨Ser organitzada¨

Laia Grima: ¨Ser bromista amb els companys¨
Berta: ¨Puc regalar el meu cor¨
Bernat: ¨L’amistat¨

Ariadna: ¨Ajudar als companys quan ho necessiten¨
Sara: ¨Passar-ho bé¨

Laia Salinas: ¨L’amistat¨
Noa: ¨El meu somriure¨
Xesca: ¨El meu cor¨
Marc: ¨Fer que tots els meus companys estiguin bé¨
Thiago: ¨La meva alegria¨

David: ¨Ser feliç i fer feliç als altres¨
Jiawei: ¨La meva diversió¨
Dashiell: ¨Ser feliç¨
Dani: ¨ Cuidar als amics¨
Xia Qiang: ¨ Jugar amb els meus companys¨


Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website