Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Podem ser motor de canvi

 Jo puc ser motor de canvi. 

Tu pots ser-ne l’energia que el mogui. 

Ella pot ser qui sàpiga què fer-ne…

Els 3rs d’ESO estem treballant des de fa unes setmanes, i ens durarà gran part del curs, la relació que mantenim els humans amb el planeta a molts nivells. De moment hem vist quin és el recorregut històric fins arribar a avui en dia. Hi ha hagut sessions de classe prou tristes al veure quin panorama espera a la humanitat i a tot el planeta. Hem començat a desvetllar quins són els factors que ho provoquen, hem començat a ensumar-nos que nosaltres en som parcialment responsables, i comencem a intuir que haurem de fer alguna cosa si no volem anar a parar al final que ens anticipen els estudis científics…

Per motivar als alumnes, i per espolsar-nos  d’excuses fàcils com ara bé, la clàssica “jo no puc canviar el món”, vam visualitzar un vídeo que ens presentaven els reptes que tenim com a humanitat, i on es crida a tothom, des de totes les edats a canviar actituds per transformar la crua realitat que hem creat.  

     

Va ser molt encoratjador poder entreveure a la mirada dels alumnes mentre veien el seu propi món, que compraven la idea de poder ser motors de canvi!

Ara tocarà arremangar-se i començar a parlar de tot allò que no ens agrada. Cercar les alternatives. I al final de tot, que cadascun d’ells puguin posicionar-se i involucrar-se fins  allà on creguin necessari. 

No us estranyeu, famílies si els vostres fills us demanen actituds diferents davant la vostra vida quotidiana, repensant certes opcions, prenent decisions noves per a vosaltres. Us demanem que els acompanyeu. Podem aprendre’n tots plegats! 

Esteu disposats? Comptem amb la vostra col·laboració!

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website