Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Pla de continuïtat de l’activitat escolar

Ens trobem davant d’uns circumstàncies totalment excepcionals, amb un pla de contenció que ens atura l’activitat escolar per les mesures de protecció urgents davant l’emergència causada pel coronavirus SARS-CoV-2.

Tot l’equip de l’escola mira de donar resposta al fet que tinguem aquests catorze dies de contenció, situació que afrontem tots per primera vegada. Donat que som enmig del període escolar, amb una aturada forçosa, no prevista, intentem no trencar del tot el ritme del curs i oferir activitats lectives durant la jornada escolar, encara que no pugui ser el mateix i que l’evolució de les circumstàncies encara pot complicar-se més.

Publicarem per a cada curs activitats específiques, són activitats curriculars planificades perquè el curs no quedi aturat. Qui pugui fer-les compta amb el suport del professorat, que respondrà els dubtes per correu electrònic en horari escolar. Les activitats són per reforçar i consolidar el que anem fent al llarg del curs a l’escola. En cap cas l’alumne que no pugui fer-les en sortirà perjudicat.

Utilitzarem els mitjans de comunicació habituals de l’etapa: la plataforma digital, el correu electrònic de famílies i alumnes, l’aplicació Google Classroom i les publicacions al blog.

Esperem que dins l’excepcionalitat de tot plegat, anem dotant el dia a dia d’unes rutines que en els casos en què sigui possible donaran seguretat als alumnes. Davant la incertesa del que ens espera, no trencar el contacte amb l’escola, poder tenir rutines diàries de treball i no deixar de banda tot el que implica l’aprenentatge escolar creiem que és important, i per això farem el possible per poder-ho mantenir mentre durin aquests dies.
Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website