Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Panellets i disfresses terrorífiques

 Avui celebrem la castanyada, aquella tradició que ens convida a menjar castanyes, moniatos i panellets. Al mateix temps, cada cop hi ha més gent que celebra Halloween, una tradició que ens arriba dels Estats Units, on mengen llaminadures, es disfressen i gaudeixen de les pel·lícules de por.  Cada festivitat té els seus defensors i detractors, i fins i tot estan els que ajunten les dues festes i parlen de Castaloween. 

Com és tradició des de fa molts anys, hi ha un dia que els petits de l’escola, els alumnes d’infantil, fan els seus panellets amb ajuda de les professores. Aquest any els alumnes de 4t d’ESO van demanar fer de padrins amb els petits i ajudar-les a fer els panellets. El professorat ho va valorar i va semblar que era una iniciativa maca per part d’ells i els hi vam donar permís. D’aquesta manera tots els voluntaris de 4t, van baixar per torns el divendres passat a les classes d’infantil i es van convertir en ajudants oficials de les mestres. Un cop fets els panellets, van estar una estona jugant amb ells. Els petits ho van gaudir molt i no ens enganyem, els grans també, tant que ens han demanat fer més col·laboracions com padrins d’ells. Us posem un munt de fotos d’aquesta trobada. 

Per altra banda, avui, nit de Halloween, els alumnes de l’ESO també van demanar poder venir disfressats a l’escola, per tal de celebrar la festivitat. Les classes les hem fet amb normalitat, canviat el tradicional “truco o trato” per explicacions i treball a l’aula, però qui diu que no es poden fer classes amb una mica d’ambientació? Us ensenyem quines disfresses més originals han portat avui a continuació de les fotos dels panellets

FOTOS PADRINS FENT PANELLETS A INFANTIL

FOTOS DE HALLOWEEN

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website