Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

P5 ELS TRANSPORTS

Ahir vàrem iniciar la Unitat Didàctica dels transports. De moment hem fet molta conversa a partir de les fotos que els nens i nenes han portat principalment. També hem fet un llistat de mitjans de transport i els hem buscat a internet. Hem parlat de les seves característiques i especialment ens hem centrat en si tenen motor o si es mouen gràcies a la força del nostre cos o per un animal. També hem parlat dels transports que són elèctrics, del seu funcionament i de les bateries.

Avui, ens hem centrat principlalment en la classificació: terra, mar i aire. Hem fet vàries activitats al respecte.

Cada nen/a tenia una imatge i havia de classificar-la. Hem mirat que tot estigués bé i a continuació hem jugat al joc: terra, mar, aire.

En una altra estona i amb les mateixes imatges, les hem classificat de nou en unes cartolines amb la intenció de fer-ne un mural. Un cop fet, han entrat en joc els noms d’aquests transports escrits en lletra de pal. Cada nen/a en tenia un. Havia de llegir-lo i tot seguit relacionar-lo amb la imatge corresponent. Si ens costava, demanàvem ajuda als companys/es, especialment en la lectura.

Hem passat una bona estona, hem après vocabulari nou i hem treballat la lectoescriptura.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website