Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

P4B – JA TENIM PROJECTE

Hola famílies !

Durant les dues setmanes passades, els nens i les nenes de la classe dels cavalls van anar portant informació de diferents temes que els hi interessaven per a dur a terme el projecte d’aquest segon trimestre.

A mesura que anaven portant informació l’explicaven a la resta de companys i companyes tot i ensenyant els diferents llibres, pòsters, joguines, materials, vídeos… que havien portat. Els temes que van sortir van ser:

-Bombers
-Animals marins
-Dinosaures
-El sistema solar
-Princeses
-Els trens
-Les estacions de l’any

El divendres passat vam fer la primera votació, vam projectar una imatge a la pantalla que resumia tots els projectes que havien portat els Cavalls i els vam deixar una estona per a que s’ho pensessin i si volien podien anar al racó on havíem posat tots els projectes per acabar de mirar algun material i així decidir-se.

Finalment, vam fer la primera votació en secret. Cada nen i nena li deia a la mestra de manera personal que volien. Els 3 projectes més votats van ser:
– Sistema solar
– Animals marins

–  Trens

Avui dilluns hem preparat tres taules amb el material dels tres projectes finalistes, durant una estona els nens i nenes han pogut mirar els llibres, informacions, joguines… i acaba de pensar quin projecte volien escollir.
Després de manera personal cadascú li ha dit a la mestra quin projecte volia votar, finalment el projecte més votat ha sigut……

…EL SISTEMA SOLAR! 🙂
Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website