Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

P3- EL TALLER DE L’ENERGIA

Hola famílies!
Dimecres al matí va venir l’empresa Naturgy. El Miquel i la Patricia ens van preparar un taller sobre la conscienciació de l’energia amb activitats molt interessants i divertides.
La primera activitat que vam realitzar, consistia en classificar els transports en dues caixes, una verda i una vermella. A la capsa vermella havíem de posar els transports que treien fum, els que contaminaven, com per exemple: el cotxe, l’autobús…i a la capsa verda els que no treien fum, com la bicicleta.
La segona activitat que vam fer, va ser l’explicació d’un conte amb unes samarretes molt boniques i originals. Vam sortir uns quants voluntaris i cadascun/a ens vam posar la samarreta que representava una escena del conte. En el conte hi havia el mag Maquefi que amb la seva bareta màgica feia desaparèixer el fum dels parcs, de les escoles, etc. 
En la tercera i última activitat, vam poder jugar amb un baixem que es movia per l’aigua amb una llum gràcies al Sol i amb un ventilador que es movia i feia música quan li posaves un secador davant. 
Gràcies Naturgy, vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar molt bé!
Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website