Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Orles curs passat

 Com bé sabeu, els alumnes que el curs passat feien 4t d’ESO, per motiu de la pandèmia, es van quedar sense graduació. Tot i que al final vam poder fer-les un petit comiat íntim, en diferents dies amb grups molt reduïts, i els hi vam donar un detall de part dels pares i una orla amb fotos d’ells amb mascareta per plasmar el moment que ens estava tocant viure a tots, ens vam quedar amb ganes de fer-les alguna cosa més oficial. 

L’evolució de les mesures de restriccions ens ha fet que veiem impossible poder organitzar-les cap acte de comiat, però hem volgut donar-les una petita sorpresa i els hem fet l’orla oficial de la seva promoció, aprofitant les fotos que se’ls havia fet abans que comencés la pandèmia. 

Ja els hem avisat d’aquesta petita sorpresa i els, ara exalumnes, ja poden venir a recollir-les a l’escola. Els primers ja han passat i de pas ens han explicat com  els està anant de bé al seu primer any fora de l’escola. Aquí us esperem a tots per explicar-nos com us va i per poder donar-vos aquest regal amb tota la il·lusió del món. 

Més recent

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website