Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Orientació professional 4t ESO

El dimarts passat els alumnes de 4t d’ESO van fer una activitat amb Barcelona Activa sobre orientació professional. Aquesta activitat l’havíem de fer de manera presencial, però es va canviar a  telemàtica per protecció COVID. 

En aquesta activitat els van explicar els diferents recursos que hi ha a la disposició dels usuaris totalment gratuïta i pública a la seva web. A continuació els alumnes van fer un test sobre les diferents preferències en l’àmbit professional, i amb el resultat els sortia un llistat de possibles professions. Els van contar com buscar informació sobre aquestes professions, tant com accedir, com sous, possibilitats, etc. 

Comencem la part de tutoria de 4t d’ESO enfocada en ajudar als alumnes a la seva orientació acadèmica de cara al curs vinent, ja que hauran de triar a final de curs quins estudis volen fer el curs vinent, si es decanten per batxillerat, formació professional o alguns estudis alternatius. Segur que al llarg del trimestre anireu veient algunes d’aquestes activitats a les nostres publicacions del blog. 

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website