Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Orientació exalumnes

Ja fa uns anys que tenim la tradició de convidar a exalumnes que han seguit diferents trajectòries d’estudis per tal que els hi puguin explicar la seva experiència als alumnes de 4t d’ESO, que es troben en un moment de decidir quin camí seguiran el curs vinent. 

Aquest any ens han fet la xerrada l’Anna, l’Eduard, la Maria, l’Albert i la Laia. Tots amb trajectòries molt diferents, cicles formatius de grau mitjà i superior, batxillerats de totes les modalitats i estudis universitaris. Ens van explicar la seva experiència i els seus pensaments, els hi van donar consells i aclarir dubtes. Ens comentàvem que recordàvem perfectament quan ells eren alumnes i altres exalumnes van venir a fer-les aquesta xerrada, i que els hi feia molta il·lusió poder ser ara, els que des de l’altra banda, ajudin amb els seus consells. 

Nosaltres, com escola, estem molt orgullosos d’ells, de tots els progressos que han fet i les dificultats que van superant, de com han crescut i de què vulguin venir a visitar-nos i a participar en aquestes activitats. Nois, noies, moltes gràcies per tot!

Comments are closed.
Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy