Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Mou-te fent educació física!

Us proposem jocs per fer educació física aquests dies!

La forma de caminar. Joc per treballar habilitats motrius mitjançant la música. https://www.youtube.com/watch?v=0ATm2YRHycw

Jocs de repetir moviments. El joc de la màquina fotocopiadora. Les nenes i els nens hauran de copiar els moviments de l’adult (tocar-se el nas, boca, galta, cap, genoll, colze, mà, peu, pujar braços, moure espatlles, estirar-se a terra…) quan ho indica el protagonista es giren, canten i salten, després tornen a les parts del cos. Es tracta de començar a poc a poc i anar augmentant la velocitat.

Variant: S’ha de dir la part del cos que s’han de tocar. També és divertit augmentar la velocitat en dir les parts del cos.

El joc del pandero màgic. L’adult disposarà d’un pandero o algun instrument o material que faci soroll al colpejar-lo. Els infants es col·loquen per l’espai, s’assignarà (1 cop = 1 salt endavant), (2 cops =  1 salt endarrere), (3 cops = salt a un peu endavant), (Molts cops seguits = salt a dos peus cap al sostre). 

Variant: Es col·loquen papers de diari per terra, tot seguint un circuit. Els infants segueixen el recorregut. Hauran d’anar saltant a ritme del pandero, quan no soni, no es mouran. Un cop s’hagi acabat el circuit es torna al principi.

Agafar boles de paper de diari i fer cistella en una capsa de sabates o similar. Anar canviat les distàncies, com la forma de llançar; pel lateral, per sobre el cap…

Jocs per ballar. Posar a Youtube, Just Dance i repetir la dansa. Caldrà memoritzar els passos de la dansa i un cop apresa, repetir-ho sense que pugui observar les images.
Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website