Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

L’esmorzar Solidari!

Que tothom que vulgui ajudi als més necessitats! i per celebrar-ho, fem que tothom pugui esmorzar un bon entrepà de crema de xocolata o de formatge!!!!

Ja fa molts anys que vam instaurar una festassa com l’Esmorzar Solidari a la nostra escola. És el dia que marca l’inici del nostre projecte solidari com a centre. Aquest any ens hem tornat a proposar a treballar conjuntament amb la pila de  projectes d’índole social amb els grups més desafavorits de la societat catalana amb la Fundació Sant Joan de Déu. Ells munten la caminada popular de la Magic Line, i creiem que és una ocasió fantàstica per fer pinya com a escola entre famílies, alumnes, mestres i professors  en un esdeveniment de caràcter lúdico-esportiu. Tots els equips què hi participen, aporten una quantitat amb finalitat benèfica i solidària. Com a escola, el curs passat ja hi vam voler participar aconseguint formar 6 equips de 20 persones cadascun. En el moment en què escrivim aquestes línies, ja en som més de 60! 

Per poder aconseguir acumular una quantitat que faci força patxoca, tenim l’esmorzar solidari. Enguany hem fet 489 entrepans! Els alumnes de 4t d’ESO ens van donar una bona empenta en fer-los! Gràcies a ells, vam poder gaudir d’uns entrepans de pa de mantega pels més petits ( així els hi són més gustosos i fàcils de mastegar) i un de cereals pels mitjan i ganàpies!

Si ho convertim en diners, en el moment d’escriure aquest article, sabem que ja hem superat la línia dels 1700€!!!

 

I és que si alguna cosa tenim tots els qui formem aquesta comunitat educativa, perquè ho demostrem curs rere curs, és què tenim un marcat caràcter solidari, un tarannà empàtic.

Moltíssimes gràcies des de l’Equip de Pastoral per ser com sou, i un any més poder fer possible que a algunes persones se’ls hi pugui donar un cop de mà en redireccionar el rumb de les seves vides…

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website