Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Jocs Florals

Ahir a la tarda, com és tradició, vam celebrar els Jocs Florals a l’escola, certamen literari que any rere any ens permet valorar la creació literària i descobrir joves talents. Vam convidar al lliurament de premis la Claudia Soto, exalumna de l’escola. Té 20 anys i actualment estudia Traducció i interpretació. Va compartir amb nosaltres la seva passió per la literatura  i fins i tot va interpretar una cançó en directe, amb l’acompanyament del seu ukelele. El públic va mostrar molt interès i va aplaudir efusivament l’actuació de la Claudia. Agraïm de tot cor l’entusiasme amb què va acollir la nostra petició i la il·lusió que va posar-hi.

També volem agrair la participació de tot l’alumnat i felicitar els guanyadors. Hi ha haver molt bons textos i l’elecció va ser difícil. Així que el jurat anima tot l’alumnat a continuar escrivint, tots tenim molt a dir i a escriure!

Jana Soler, guanyadora de 1r d’ESO

Júlia González, guanyadora de 2n d’ESO

Irene Saavedra, guanyadora de 3r d’ESO
Júlia Alves, guanyadora de 3r d’ESO

Albert Espanyol, guanyador de 4t d’ESO

Carla Machín, flor de 1r cicle

Aina Dalmases, flor de 2n cicle

Claudia Soto, exalumna convidada per fer el parlament dels Jocs Florals

 I afegim imatges de la celebració, amb tot l’alumnat de Secundària al pati de l’escola, transformat en escenari del lliurament de premis del certamen literari.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website