Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Info Vedruna

Info Vedruna, l’espectacular diari de l’escola Vedruna Immaculada Barcelona, escrit i redactat per l’alumnat de 2n ESO de Periodisme.

A l’hora de fer aquest diari, ens hem distribuït la feina de manera que tots treballem amb el mateix esforç. En parelles o trios ens hem dividit les diferents seccions que volíem treballar. Notícies sobre incendis, l’economia, esports, notícies recents, receptes de cuina, el temps i finalment, passatemps.

Per arrencar el projecte, els alumnes de 2n d’ESO, van triar un tema sobre el qual parlar. Després de triar-lo, van començar a escriure els primers esbossos del diari en paper, corregint-lo constantment i afegint-hi coses noves.


Un cop passades totes les correccions i hem tingut la notícia finalment acabada, vam passar-la al Canva, donant-li una maquetació de diari.


Mentre uns acabaven de passar-ho a net, un equip d’edició s’encarregava que totes les notícies tinguessin un format similar que donés homogeneïtat al producte final.
Finalment, i amb la intenció que no es quedés només en format digital; van anar a imprimir-ho en DIN-a 3 i enganxar-ho en cartolines per tal d’acabar de confeccionar el nostre diari. Aquest n’ha estat el resultat!


Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website