Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Inagurem una secció nova a la web: Treballs de Recerca

 Un curs nou comença, ple de reptes i aventures per viure. Com sempre us anirem informant amb un parell de publicacions setmanals on us mostrarem algunes de les activitats que fem. Diem algunes perquè en fem tantes i tan variades, que si us ho mostrem tot, estaríem tot el dia publicant a la web, i tampoc us volem saturar. 

Quan la pandèmia ens va obligar a tancar-nos a casa, als professors de recerca se’ns va plantejar un problema: com fèiem per poder veure les exposicions dels nostres alumnes que portaven tot el curs treballant molt per treure un bon treball. Al final els vam demanar que fessin un vídeo explicant el seu treball. També ens sabia greu que els pares no poguessin veure la feina feta pels seus fills, ja que els cursos anteriors hi havia un dia que fèiem una fira de ciències on els alumnes explicaven als seus pares i a qui volgués venir, els seus treballs de recerca (si busqueu a les etiquetes del blog  “treball de recerca” ho podreu veure). Amb la creació d’aquesta web vam poder apropar i mostrar la feina dels nostres alumnes als seus pares.

Aquest format que va sorgir per una necessitat, ens va agradar i el curs passat el vam repetir, tot i que, aquest cop, els alumnes sí que van poder fer les exposicions a l’escola. Els pares no van poder venir a la nostra fira de ciències, però, de nou, amb la web poden veure la feina feta pels seus fills. 

La veritat és que estem molt orgullosos dels treballs fets i de com han treballat, i hem decidit compartir-ho amb la resta de la comunitat escolar, per això, inaugurem a la web de l’escola, dins de l’apartat “blogs de l’escola”, la secció de treball de recerca. Esperem que us agradi. 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website