Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Fundació Esclerosi Múltiple: una poma per la vida

Avui hem convidat la Fundació Esclerosi Múltiple l’escola per parlar amb els alumnes de 4t d’ESO. Els han explicat en què consisteix aquesta malaltia i quines tasques fan ells com fundació. Ens han parlat de com aquesta malaltia que no té cura, afecta a 18000 persones avui en dia a Catalunya, i com aquestes persones necessiten suport, acompanyament, rehabilitació i recolzament de cara a poder tenir una qualitat de vida bona. 

Ens han explicat que una de les seves campanyes és “una poma per la vida”, a la qual amb col·laboració amb els supermercats Bon Preu, els dies 18 i 19 d’octubre (divendres i dissabte), oferiran una poma solidària i ecològica al preu de 1,5€. Aquestes pomes les oferiran els voluntaris que es trobaran dins del supermercat amb un stand amb les pomes, i es pagaran directament a la caixa amb el codi de barres que portarà l’embolcall. Un embolcall per cert totalment ecològic i amb un missatge a triar entre 4 o 5 frases per si voleu regalar-li la poma a alguna persona estimada. 

Us animem a tots a col·laborar els dies 18 i 19 en aquesta causa solidària i a trobar-vos amb els nostres voluntaris de 4t d’ESO que s’han ofert a fer-vos arribar aquestes pomes de part de la fundació i com a part del nostre programa d’Aprenentatge i Servei (APS). 

Us fem arribar l’enllaç de la pàgina web de la fundació per si voleu més informació

https://www.fem.es/que-fem/sensibilitzacio/

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website