Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Festa Major de La Immaculada a 6è

 Aquest any la Festa Major ha estat ben diferent. No hem participat d’activitats comunes amb tota l’escola. Cada grup classe ha decidit quines activitats faria i les ha preparades. 

Això sí, totes les classes ens hem connectat al pregó online que han preparat les delegades dels dos grups de 4t d’ESO.


El grup A ha preparat la decoració de l’aula per al Nadal. Després del pati han fet un concurs de diferents quizz elaborats per ells mateixos. Ho han anomenat “Gimcana de preguntes”

Per la tarda han ocupat el pati de bàsquet amb una adaptació del vídeojoc “Fortnite”. En aquest vídeo els veieu desembarcant a l’illa.

El grup B va adaptar el vídeojoc “Among Us” a l’aula. Abans del pati van dedicar uns 45 minuts al joc que tradicionalment anomenem “L’assasí” o “L’infiltrat”. Aquí podeu veure els directors dels joc i un moment del mateix.

Després del pati es van desplaçar a l’aula de música per a celebrar una mostra d’habilitats tipus “Got Talent”. Màgia, dansa, expressió corporal, música i acudits van omplir la resta del matí.


Per la tarda van prendre part en la intervenció plàstica de tota l’escola per decorar les barreres New Jersey que protegeixen l’àrea de trobada a l’exterior de l’escola. 

La segona part de la tarda la van dedicar a superar el circuit de proves físiques que un equip de la classe havia preparar. Un divertit circuit d’activitat.

I aquest és el resum de la nostra Festa Major🎉🎊🎈


Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website