Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Felicitem als alumnes de 4t d’ESO

Aquesta setmana hem de felicitar i, a la vegada, també desitjar sort a alguns dels alumnes de 4t de la ESO.

Felicitem a la Maria Bernardez i a l’Emma Barranco per haver passat la primera fase de sel.lecció del codiciat Batxillerat Internacional. Les desitgem molta sort per a que passin la segona fase i puguin cursar els estudis desitjats.


Felicitem als alumnes que han estat triats com a primers candidats a rebre una beca per estudiar als Estats Units per l’orgamització W2A Management, els pares dels quals han estat convocats a una entrevista després de considerar als nostres alumnes uns candidats amb molt bon perfil i desitgem molta sort a tots els alumnes de 4t que voluntàriament participaran properament en el concurs American Dream per també optar a una beca d’estudis universitaris als EE.UU.
I per últim felicitem a tots els alumnes de 4t d’alemany per participar voluntàriament al concurs universitari de traducció que organitza l’Universitat Pompeu Fabra i desitgem molta sort als 4 participants que van passar a la segona fase: l’Emma Barranco, el Dani Mur, la Gabriela Turquenisch i l’Alba Martí, que el passat divendres 22 ja van anar a la Pompeu a participar a la segona fase del concurs. Us desitgem molta sort per quedar entre els finalistes. 
Endavant, nois de 4t!
Estem molt orgullosos!

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website