Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Felicitem als alumnes de 4t d’ESO

Aquesta setmana hem de felicitar i, a la vegada, també desitjar sort a alguns dels alumnes de 4t de la ESO.

Felicitem a la Maria Bernardez i a l’Emma Barranco per haver passat la primera fase de sel.lecció del codiciat Batxillerat Internacional. Les desitgem molta sort per a que passin la segona fase i puguin cursar els estudis desitjats.


Felicitem als alumnes que han estat triats com a primers candidats a rebre una beca per estudiar als Estats Units per l’orgamització W2A Management, els pares dels quals han estat convocats a una entrevista després de considerar als nostres alumnes uns candidats amb molt bon perfil i desitgem molta sort a tots els alumnes de 4t que voluntàriament participaran properament en el concurs American Dream per també optar a una beca d’estudis universitaris als EE.UU.
I per últim felicitem a tots els alumnes de 4t d’alemany per participar voluntàriament al concurs universitari de traducció que organitza l’Universitat Pompeu Fabra i desitgem molta sort als 4 participants que van passar a la segona fase: l’Emma Barranco, el Dani Mur, la Gabriela Turquenisch i l’Alba Martí, que el passat divendres 22 ja van anar a la Pompeu a participar a la segona fase del concurs. Us desitgem molta sort per quedar entre els finalistes. 
Endavant, nois de 4t!
Estem molt orgullosos!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website