Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Els tions arriben a l’escola!

Hola famílies!
La setmana passada els tions van arribar a l’escola i va ser una sorpresa per tots nosaltres!! Però no van arribar de qualsevol manera… ara us ho explicarem i veureu que vam haver de fer!
Primer de tot, vam rebre 6 cartes, una carta per a cada classe. La Mònica va ser l’encarregada de donar-nos aquesta carta que ens havia portat un missatger màgic.
 Les vam llegir… 

Vam obrir els ordinadors i vam visualitzar el missatge dels tions, era un vídeo! El vam veure…
Vam fer fila i vam baixar a la porteria de l’escola, allà ens vam trobar tots els cursos P3, P4 i P5 perquè tots havíem rebut un missatge dels tions!! Els tions no s’havien perdut, s’havien amagat a l’escola! L’Encarna tenia la pista que ens diria on els trobaríem però per a què ens la donés li vam haver de cantar una cançó tots junts, la cançó del fanalet, ja que ens la sabem molt bé. Després de cantar-li vam llegir la pista… “Els tions estan al lloc on us agrada més estar…” al pati dels colors! -van cridar alguns nens- i ràpidament vam pujar tots junts a veure-ho.

Hi havia 6 tions, un per a cada classe. Vam agafar els tions i els vam portar a l’aula. Mireu que ven acompanyats estem!!

   Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website