Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

EL PROJECTE DELS ANIMALS

Ja s’ha acabat el projecte dels animals que els alumnes de 3r B van triar mitjançant una votació al començar el segon trimestre.

Ara és el moment d’explicar-vos tot el que s’ha treballat i penjar-ho al blog per a què ho pugueu llegir i veure. 
Quan es va tenir clar que s’investigarien els animals, la classe es va omplir de llibres que els alumnes van portar de casa i de la biblioteca per mirar, llegir i buscar informació.

La primera activitat que es va fer va ser dibuixar en una cartolina la classificació dels animals. Va ser un treball cooperatiu amb bons resultats.

La segona activitat va ser fer una cacera del tresor per parelles. Va ser un treball on van buscar molta informació amb el crhomebook.

La tercera activitat va ser fer un mini-mural on hi havia preguntes sobre els diferents grups d’animals. Els nens havien de resoldre-les buscant la informació amb el chromebook  i amb el llibre de text. Per acabar el van il·lustrar amb un dibuix.

La quarta activitat va ser pensar diferents endevinalles sobre els animals i crear un súper-mural per la classe.

La cinquena activitat va ser fer un lapbook del seu animal preferit. Van fer servir diferents materials com goma-eva, fotos, retoladors, cartolines, cintes, colors…. Van aprendre molt de l’animal triat, vam gaudir fent-lo i després el van explicar a la classe.

La sisena activitat va ser la visita i xerrada del Josep Gil. Ell és voluntari de VOLCAAD, que és una associació que treballa per ajudar a gossos i gats abandonats. Ens va explicar moltes anècdotes d’ells, va presentar-nos els gossos que ell treu a passejar i ens va dir el què agrada a aquests animals i què no.

La setena activitat va ser la visita de l’Ángeles que és una voluntaria de FAADA. Ella ens va parlar de com afecta la contaminació dels mars als seus habitants. També ens va explicar que hi ha animals que pateixen maltractament i que s’ha de lluitar per acabar amb aquest comportament humà. A continuació ens va demostrar que els animals tenen sentiments i que quan estan en el seu hàbitat són molt feliços.

La vuitena activitat va ser la xerrada de la Isa sobre la dura vida que tenen els animals de granja i sobre l’alimentació alternativa: ser vegetarià o vegà.

A part del que s’ha explicat s’han llegit contes, s’han vist vídeos, s’han fet kahoots i moltes coses més amb un únic objectiu: GAUDIR APRENENT !

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website