Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

El pregó de la Immaculada

Com és tradició, l’alumnat de 4t d’ESO s’encarrega de fer el discurs del pregó que obre la festa major de l’escola. Aquest any, l’Abril, la Júlia i el Víctor van elaborar el pregó que ells mateixos van llegir per obrir la festa.


El publiquem amb agraïment per unes paraules tan ben trobades i encertades. Felicitats!


Bon dia a tots i totes, avui dia 5 de desembre, és un dia molt especial per tots els que estem aquí reunits. Que sabríeu dir-nos el perquè? Què celebrem avui? (públic: perquè és la immaculada). Exacte, és la festa de la Immaculada. I, com passa cada any, aquesta és la primera pels més petits i la darrera pels més grans.

La celebració porta amb ella gran felicitat i alegria, també, moltes rialles. Com tots els anys estem disposats a gaudir-ho al màxim i a ballar molt junt amb els gegants de l’escola en Quimet i la Quimeta. Com ja és tradició, els alumnes de primària sortiran a ballar amb els seus capgrossos, tots molt originals i divertits. Què us sembla si dediquem un fort aplaudiment per felicitar la feina de tots aquests alumnes? (aplaudiments) 

Cadascú de nosaltres ho viu d’una manera diferent, però esperem que tots d’una manera positiva! 


A mi, personalment em transmet familiaritat. Els companys no deixen de ser la nostra segona família.


Per part meva sento molta emoció per gaudir un any més d’aquest festiu.


I jo, em sento molt afortunada de poder estar aquí el meu darrer any, presentant com tants cops ho han fet altres alumnes.

Ara només queda agrair tant als professos com a tots els alumnes, us donem les gràcies per estar aquí presents un dia tan important com aquest.


Ara ja, només ens queda donar per inaugurada aquesta festa i gaudir al màxim.


Que visqui la Immaculada!!! 

Us posem algunes fotos de la Immaculada i si voleu veure un vídeo de la festa, podeu mirar el nostre Instagram o fer clic aquí

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website