Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

El 1r trimestre de la classe dels Científics i dels Astronautes

 Els nens i nenes de la classe dels Científics i dels Astronautes al llarg del trimestre hem fet diverses activitats fora de l’escola. 

A l’octubre, vam anar a conèixer la Biblioteca de la Sagrada Família, alguns de nosaltres ja havíem estat amb les nostres famílies, en canvi, d’altres, no la coneixíem i ens va agradar molt. Vam aprendre el funcionament de la biblioteca i vam aprendre que hi ha molts tipus de contes i que sempre que volem podem anar-hi a llegir contes i també podem emportar-nos en forma de préstec materials diversos. 

Al novembre, un dia vam anar al Punt verd del barri. Allà, ens van explicar la importància de reciclar i com ho hem de fer. 

Per últim, vam tenir la visita de la Guàrdia Urbana, va ser una visita molt dinàmica i vam aprendre com ens hem de comportar quan anem pel carrer per tal de no tenir cap accident.

Però, a part d’aquestes activitats especials, hem tingut dues festes grosses!!

Aquest trimestre, hem celebrat la festa de l’escola, festa de la Immaculada, i avui per finalitzar el trimestre ens ha cagat el Tió!!

Us deixem un recull de fotos.

Amb tot això, acomiadem l’any i us desitgem que passeu molt bones festes i que tingueu una bona entrada al nou any 2022. 

Ens veiem al gener!

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

Generated by Feedzy