Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

DESEMBRE, MES PLE DE CELEBRACIONS!!

Aquest mes de desembre ha estat un mes ple de celebracions. Vam començar-ho celebrant la festa de la Immaculada, la festa de l’escola, gresca i xerinola!! Un dia ple d’activitats, ballada de gegants i cap grossos, jocs de taula, espectacle musical…

A continuació, vam començar a preparar el Nadal i, sovint, quan preparem el Nadal tenim una visita màgica i molt esperada i no podia ser una altra que el Tió. Durant dues setmanes, hem estat molt ben acompanyats, l’hem cuida’t i l’hem alimentat i, ahir, últim dia de l’escola, va arribar el moment més espart… vam cagar el Tió! entre nervis i cantada de cançons vam picar el Tió i aquest ens va recompensar amb un petit detall, unes guardioles i dos contes que els llegirem quan tornem de vacances!!

A més a més, també ens hem trobat amb els nostres padrins per tal de desitjar-nos unes bones festes. Ens hem intercanviat unes postals nadalenques i hem cantat i recitat el poema de Nadal que hem estat practicant durant aquests dies a l’escola i, que ben aviat, us direm a tota la família en algun moment d’aquestes festes.

Que passeu bones festes i bon Nadal!!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website