Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

COMPANYS DE PIS: Imatges del Confinament

 

PROPOSTA ARTÍSTICA  dels COMPANYS DE PIS

Els i les alumnes de Secundària han participat en la proposta artística inicial dels Companys de Pis, en la que han creat una imatge personal en dues dimensions sobre l’experiència viscuda a partir del confinament del mes de març d’enguany.

Primer, van partir dels núvols de paraules  que havien estat significatives per a cada un d’ells, per tal de mostrar els diversos pensaments, sentiments i reflexions al voltant dels canvis i transformacions viscudes a partir de la quarantena i la pandèmia.

Cada ú va decidir si  volia integrar el seu núvol de paraules en la imatge personal posterior o mantenir-lo a part d’aquesta imatge-autoretrat, podent triar lliurement com representar-ho.

Felicitem a tothom que ha participat, ja que els resultats són  personals i autèntics, i entre tots formen una obra col.lectiva que ens mostra les múltiples mirades dels nois i noies de l’ESO, respecte al que ha significat i està significant aquesta etapa  tan complexa, la qual encara continua….                                   

Els resultats estan exposats, des d’aquesta setmana, en les parets dels passadissos de les classes de 1r i 3r d’ESO: 

 

 i de 2n i 4t d’ESO:

 

 Agraïm la col.laboració als alumnes de 2n B i 1r A per a penjar les imatges a les parets,  agraïm també als tutors de 3r d’ESO i als alumnes dels dos cursos que hi han participat, tot i no fer EVIP aquesta any; així com un agraïment pels alumnes participants, que tot i ser un treball obligatori, l’han sabut portar al seu terreny, de forma artística i personal.


 

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website