Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Començant cinquè

 

Els alumnes de 5èA hem arribat a l’escola amb molta energia!
Us fem aquesta publicació perquè tenim moltes ganes d’explicar-vos tot allò que hem treballat aquestes setmanes.

Vam començar treballant els éssers vius, després de fer-nos experts en les nostres investigacions; vam crear un sites i el vam presentar a tota la classe.
Us deixem l’enllaç perquè el pugueu veure:Site 5èA

A música estem fent un musical sobre com podria canviar en Nadal amb l’efecte del canvi climàtic. Ens fa molta il·lusió fer-lo!
Les mates han canviat molt aquest any, juguem amb una app molt xula i hem fet role-play simulant un mercat.
Ara comencem a treballar l’Entorn Natural de Catalunya i al final farem unes maquetes amb material reciclat, tenim ganes de començar a construir-les ja!
Ah i per últim, vam celebrar la Castanyada i Halloween ens vam disfressar terroríficament i el que ens va agradar més va ser poder gaudir d’aquesta festa amb els companys i companyes de 5èB, les nostres mestres vam pensar la fórmula per mantenir les distàncies i estar tots i totes juntes.

Ja us anirem informant amb les novetats!


Els nostres delegats: L’Aina i el Pablo.

Practicant per fer una compra setmanal i fent la primera aventura d’Innovamat.

Fent por a Halloween!Hola, som 5è B!

Hem començat un curs nou ple de novetats i noves maneres de fer. Teníem ganes de tornar a l’escola i estar amb les companyes i companys, així que hem començat contents i amb ganes. Ara us ho expliquem amb les nostres paraules:

Ara pugem un pis més i no ens agrada molt, una cosa que ens encanta és que ara tenim un chromebook per a cadascú, i ara, per la covid 19, tenim una hora en concret per anar al pati només , També per la covid tenim un lavabo només pel nostre curs. Una cosa que no ens agrada gens ni mica és que no ens podem juntar amb altres classes, trobem a faltar fer coses amb 5èA. Intentarem fer activitats al terrat de l’escola per poder compartir més estones.

Una novetat és que tenim alguns mestres nous: l’Elisa i el Toni, i el que farem, que ens agrada molt, és que menjarem fruita una setmana al mes.

Aquest primer trimestre hem fet el nostre primer site sobre els éssers vius. Si voleu podeu donar un cop d’ull: Site5èB Ara preparem un projecte sobre el medi natural de Catalunya, amb una maqueta final i una activitat conjunta de les dues classes.

Aquest any és una mica diferent, però també hi ha canvis importants com que tenim per primera vegada delegats: divendres 16 els vam escollir per votacions dels companys i companyes, i aquest trimestre ho són la Maria i el Jan!Estem molt contents de fer 5è!Menjant poma i aprenent les seves propietats!

Exposant el site dels éssers vius.

Els nostres delegats: el Jan i la Maria.


Vivint les mates.

Celebrant la castanyada les dues classes juntes.Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website