Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Cap al Global Camp!

 El passat dissabte dia 4 de març, 4 alumnes de 3r van poder assistir a un esdeveniment multitudinari que va tenir lloc a Vic: El Global Camp! Allà, van poder exposar el Projecte CdF (Ciutats del Futur), la matèria que aquest curs hem estrenat a l’escola al curs de 3r d’ESO. Com  a autèntiques protagonistes principals, la Júlia, la Noa, l’Edurne i la Yahui, van poder explicar ( i ho van fer esplèndidament bé) a tothom que s’atansava al seu stand, en què consistia aquest projecte, tot desglosant-lo pas a pas.

Per poder fer un taller força interactiu, van idear que amb peces de Lego que ordenades per colors que simbolitzaven diferents estructures que es necessiten a una ciutat per tal que tot funcioni,  i amb una prèvia enquesta molt ràpida, aquell qui ho volgués, pogués anar situant carrers, ordenant el traçat urbanístic de la futura ciutat. Així, mica en mica, entre tots, havien de crear aquesta futurible ciutat.

Al voltant nostre, 65 projectes més, de totes les edats i tots els cursos i etapes de l’escola hi eren presentats. En total 37 escoles Vedruna (totes les que existim avui en dia) mostrant què i com es treballa a les aules tot el què gira al voltant dels ja conmeguts ODS ( Objectius de Desenvolupament Sostenibles). Un acte multitudinari ( assistència de 1300 persones) on vam poder veure en primera persona que  estem aliniats amb moltes altres persones de la comunitat Vedruna a les qui el tema de justícia social i tenir cura del planeta on vivim els hi és un tema molt important. Com deia la frase del nostre propi stand: “Només pensant diferent, podrem actuar diferent”! 

Aquest era l’ambient: 

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website