Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

AVUI ÉS LA FESTA MAJOR DE L’ESCOLA – P5 A

Estimades famílies,

Avui és un dia molt especial perquè és la festa major de l’escola. Tot i que aquest any estem vivint una situació de pandèmia, no volíem deixar passar aquest dia i hem seguit amb la festivitat!
Hem iniciat el dia amb el pregó que sempre s’ha fet al pati de bàsquet amb tots els alumnes de l’escola junts, però aquesta vegada ens ha tocat fer-lo virtual.

L’esmorzar de Festa Major l’hem fet a la classe i aquest any no l’hem pogut compartir amb els companys, però estava igualment deliciós.  

Després hem baixat a la porteria a fer-nos una foto amb els gegants de l’escola, en Quimet i la Quimeta. Mireu que bé que hem quedat!!

A mig matí hem fet una manualitat per anar ben guapos i ben guapes. Prèviament vam escollir si voliem dur un llaç o una corbata. Hem punxat la manualitat amb el punxó, l’hem decorat ben bonica i ens l’hem penjat al coll amb una cinta verda. Mireu que bé ens queda!!


A la tarda ens hem acabat de posar elegants i hem fet diferents balls com: el gegant del pi, sóc una tassa, el bugui bugui, en joan petit quan balla…

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website