Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

AVANCEM, en el projecte…

Ja ha començat el curs, i a 2n i a 4t, l’hem arrencat amb el Projecte Avancem. A 2n, duu per nom “Viatges pel món”, i a 4t, Apostem pels ODS.

Durant aquests dies que destinem a aquests dos projectes, els alumnes treballen en equip, preparant tota una sèrie d’activitats relacionades entre sí, i la novetat és que les treballen a les diferents matèries. Així doncs, pot ser que treballin un tema des d’una perspectiva concreta a la matèria de castellà, i des de català, matemàtiques, socials, anglès, en faran d’altres complementant-se entre ells.

A 2n, escullen un país o una ciutat, i a partir d’aquell punt geogràfic fan activitats relacionades sobre la cultura, el menjar típic, descripcions de la ciutat, tríptics, rutes turístiques, vídeos…

A 4t, escullen un dels 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i des de les diferents matèries, cerquen el context històric que ha portat que s’hagi de treballar en aquell ODS en concret (Fam zero, Equitat de gènere…) fan cartes al director, pensen una microacció que es pogués portar a terme al seu entorn més immediat…

És una manera diferent d’arrencar el curs, i anar agafant dinàmica de dia a dia tornant de vacances. En pocs dies ja veurem els primers resultats obtinguts. Eps! i que va per nota, eh? No s’hi val fer passar l’estona!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website