Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Arquitectura sostenible

 Durant la  setmana passada i aquesta, dins del marc de celebració de la Setmana de l’Arquitecturaque fa l’escola d’arquitectes de Barcelona per tal d’apropar l’arquitectura al ciutadà, ens va visitar el Raul, estudiant d’últim curs del grau d’arquitectura. El Raul va venir a explicar-nos què és l’arquitectura sostenible. Dins d’aquest concepte entren molts punts a tenir en compte des de quins materials fem servir a quines distribucions podem fer a l’hora de dissenyar un espai, ja sigui per estudiar com facilitar la ventilació de l’espai per tal d’estalviar en acondicionament elèctric, de com aprofitar el màxim de llum natural per tal d’estalviar energia, com aïllar bé una habitació tant del clima com del soroll o com fer que sigui harmoniós amb l’entorn en cas de per exemple, una construcció en mig de la natura. 

Després de les explicacions que ens va fer, vam tenir un altre repte. Els nostres alumnes, en grups, van haver de redissenyar la classe per tal de fer d’ella un hàbitat més sostenible i profitós. Realment hi van haver idees molt interessants, ara ens falta trobar un arquitecte que ens ho porti a terme i un inversor que ens pagui la reforma…algú s’hi anima?

Si voleu més informació sobre la setmana de l’arquitectura:

https://www.totbarcelona.cat/cultura-i-oci/la-setmana-de-larquitectura-ja-camina-amb-activitats-presencials-a-tots-els-districtes-128887/

ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a