Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

APRENEM SOBRE ELS LLEONS I LES LLEONES – P5A

Hola famílies!

Aquestes setmanes hem fet après moltes coses noves sobre els lleons i les lleones. Hem preparat una presentació digital amb fotografies, vídeos i un munt d’informació sobre aquests animals. Nosaltres, els nens i nenes de la classe de P5A, també hem anat portant joguines i contes per explicar als companys les parts del cos dels lleons i les lleones, les diferències amb el nostre cos, on viuen, de què s’alimenten…


 


Tanmateix, hem fet una activitat amb una cinta mètrica per comparar la nostra alçada i la nostra longitud amb la dels lleons. Ens ha agradat molt perquè ens hem ajudat els uns als altres i hem aplicat diferents maneres per fer-ho fins que hem trobat la que millor funciona.


A les fotografies també podeu veure com hem pintat amb aquarel·les el paisatge de la sabana quan es comença a fer de nit. Primer vam buscar imatges i després vam escollir els colors més representatius. Per acabar-ho, hem punxat i enganxat un lleó o una lleona per completar el nostre dibuix. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Agenda


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website