Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

American Dream

Ahir dimarts ens va venir a visitar el Carlo de l’entitat American Dream a fer-nos una proposta força interessant. American Dream és una empresa que s’encarrega de donar als alumnes que s’inscriuen un llistat de quins estudis i quines universitats d’EEUU, UK o Irlanda serien més compatibles amb la personalitat de l’alumne. Això ho aconsegueixen gràcies a un test que han d’omplir i amb unes proves que farien d’anglès i matemàtiques. Ens explicavem que la idea és que els alumnes siguin conscients que poden optar a universitat de parla anglesa que segurament no s’haurien plantejat mai. 
A més d’això ens van explicar que també  organitzen una trobada  nacional a Barcelona amb gent famosa de diferents àmbits com esportius, de comunicació etc, per tal que expliquin la seva experiència. 
El millor de tot és que participar en aquest test pot convertir en realitat el somni americà. Aquells millors perfils podran optar a anar a una competició per equips de les quals els 10 guanyadors tindran una beca per estudiar a una universitat americana un cop que acabin el batxillerat. 
Ara cadascú dels nostres alumnes ha de pensar si vol apuntar-se i provar sort. Des de l’escola els animem a participar tots ells. A veure si hi ha sort!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website