Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

3r d’ESO visita l’Exporecerca

El passat dijous els alumnes de 3r d’ESO van anar a l’Exporecerca, organitzada per MAGMA (associació per promoure la recerca jove).  En aquesta fira, quasi un centenar d’equips de treball, exposen els seus treballs de recerca davant de visitants i d’un jurat que decidirà quins són els premiats. És una fira internacional i venen alumnes de diferents països.

Ja fa uns anys que hi anem amb els alumnes de 3r d’ESO, per tal d’aconseguir dos objectius. El primer és que agafin idees que és un treball de recerca i quins diferents tipus de treballs hi ha, ja que el curs vinent hauran de fer el seu treball al llarg de tot el curs. El segon objectiu és motivar-los en veure que aquells alumnes que fan treballs de recerca de qualitat poden arribar a premis importants i a presentar els seus treballs a una fira.

També volem remarcar que hi havia exposant dos grups d’exalumnes del curs passat que van ser escollits per a exposar aquest curs. La Martina i la Júlia, el Pol i el Sergi. I, a més, ja sabem que el Pol i el Sergi han estat premiats. Moltes felicitats des d’aquí!!

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website