Dilluns a Divendres:

9 a 13h i de 15 a 17h

Dos de Maig, 249

08013 Barcelona

932 463 200

vedrunaimmaculadabcn@vedruna.cat

Activitats Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

angles

Anglès

L’Escola d’Idiomes és un projecte d’ensenyament d’anglès en horari extraescolar i en grups reduïts i homogenis. Es treballa la naturalització de la llengua anglesa com a mitjà de comunicació habitual, mitjançant una metodologia lúdica i dinàmica i es promou l’aprenentatge a través d’activitats eminentment comunicatives com ara el joc, la música, els contes, entre d’altres. L’Escola d’Idiomes compta amb la presència d’uns auxiliars de conversa que posen l’accent en les habilitats lingüístiques orals.

Basquet

Bàsquet

Entenem l’activitat de l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant el joc. Per aquesta raó, el principal objectiu de l’escola és que els infants i joves gaudeixin jugant a bàsquet i que aprenguin els fonaments tècnics per a la pràctica d’aquest esport.
El Bàsquet com a esport col·lectiu permet a l’infant relacionar-se amb els seus companys, fet que comporta moltes els avantatges: els nens aprenen a conviure entre ells, a treballar junts, a comunicar-se i a relacionar-se.

jazz

Dansa i Jazz

Una extraescolar per iniciar a les nenes i els nens en la tècnica de la dansa clàssica/jazz, indicant-los el nom propi dels exercicis i passos que componen la dansa clàssica/jazz, tot ajudant-los a descobrir el seu propi cos o les seves possibilitats d’expressió.

moute

Mou-te!

Aquesta extraescolar enfoca el seus objectius en potenciar l’activitat
fisicoesportiva per tal de millorar la condició física – i la salut en general – de l’alumnat.

musica

Musica't

En aquesta activitat es pretén que l’alumnat estigui en contacte amb la música des de l’experimentació i la cançó. Cantaran i ballaran cançons properes que a ells en les que s’hi senten identificats. Es treballa a través de cantates curtes que tenen part de conte i part d’expressió vocal.

Natacio

Natació

El programa d’Activitats Aquàtiques dels Centres Claror és un programa d’iniciació al medi aquàtic i als esports propis de la natació que es duen a terme en horari escolar i pretén, entre d’altres, fomentar la pràctica esportiva en el medi aquàtic com una necessitat útil i saludable, i com un mitjà que facilita el desenvolupament integral de l’alumne.

patins

Patinatge

Una activitat on, a part de passar-ho bé i gaudir patinant, es millorarà:
– La resistència física i la força.
– La flexibilitat.
– El treball en grup i l’esforç individual.
– La coreografia i la sensibilitat musical.
A més a més, aprendran diferents figures i piruetes com la cadireta, el canó, l’àngel, la pirueta de dos peus, l’equilibri, l’àguila, l’àncora

psicomotricitat

Mou-Te Jugant

Els principis metodològics que es segueixen en les sessions es basen en promoure, acollir i canalitzar l’expressivitat psicomotriu. L’infant se sent actiu i creatiu, tant des del punt de vista motriu com cognitiu. I se sent així, perquè se li proporciona l’espai per comunicar-se, escoltar i expressar tot el que vulgui, amb total llibertat per crear.

Foto escacs

Escacs

Els alumnes aprendran a conèixer els moviments de les peces (els habituals i els moviments il·legals que NO es poden fer), conèixer les regles, el respecte de torns i el respecte envers els altres jugadors. També aprendran a desenvolupar una partida, a col·locar les peces en llocs estratègics. Tindran un mínim coneixement d’obertures i finals de partides, de manera que reconeguin patrons i es familiaritzin amb jugadors i una mica d’història dels escacs. Jugaran a escacs, amb la geometria del taulell, amb les matemàtiques que hi ha al darrera dels escacs

robotica

Robòtica

Cada grup d’extraescolar es dividirà en equips d’uns 3 ó 4 nens, tenint en compte les diferents franges d’edat i els coneixements de robòtica. Cada equip disposarà d’un kit complet de Robot LEGO Mindstorms d’última generació EV3, peces i sensors LEGO, software de programació LEGO Mindstorms EV3, ordinador portàtil.

En les Activitats cada equip haurà de construir i programar el seu propi robot per aconseguir el repte plantejat dintre del Camp de joc, i al final de cada Activitat faran una presentació en públic i una reflexió sobre els punts forts i les coses a millorar.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website